Meet Stew the Piercer

Stew The Piercer

Ik ben Stew, huis piercer bij PiercingsWorks.

Ik zet al piercings voor zo goed als 25 jaar.

Piercing beschouw ik als een passie, mijn werk en een levensstijl in één.

Mijn interesse voor piercing ontstond toen ik nog op school zat en na het afronden van mijn studie ondervond ik dat weinig mensen deze dienst verleenden in de jaren 90.

Vervolgens heb ik mezelf onderwezen en mijn vaardigheden ontwikkeld om de professional te kunnen worden die ik vandaag de dag ben.

Voor mij persoonlijk is piercing de bewuste beslissing te maken welke piercing the nemen, de sterkte van je geest om de pijn te overwinnen en accepteren en het vermogen van het lichaam om het te genezen.

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar symmetrie, vooral wanneer het piercings in het gezicht betreft.

Ikzelf denk dat een paar goed geplaatset piercings meer kunnen zeggen en een beter effect hebben dan veel willekeurig geplaatste piercings.

Maar aan het eind van de dag is dat natuurlijk een persoonlijke keuze en volledig aan degene die de piercings zal dragen.

Piercing gaat in elk geval op alle vlakken over steriliteit. Dit geldt van de instrumenten tot de sieraden en de naalden. Al deze voorwerpen dienen 100% streiel te zijn. Geen uitzonderingen!

Mijn taak als piercer bij PiercingsWorks is niet enkel het doorsteken in welk gewenst lichaamsdeel dan ook maar het geven van suggesties en verstrekken van informatie en advies bieden waar gewenst. Bijvoorbeeld welke piercing je het best kunt nemen, waar deze precies te plaatsen en om er zeker van te zijn dat het juiste sieraad wordt gebruikt. De nazorg is belangrijk zodat we er voor kunnen zorgen dat je piercing op een goede manier geneest.